8 August 2014, ziua cand Voiculescu a facut sa se uite de alegerile Prezidentiale!

Arestarea lui Voiculescu, un moment atat de important incat nimeni nu mai vorbeste nimic de alegerile prezidentiale, candidati, sau orice are legatura cu asta.

Poate cu atat mai mult trebuie sa privim atenti la ofertele electorale si sa discernem intre „sforari” sau reprezentanti ai acestora si de cealalta parte –  oameni dornici sa transforme Romania in ceea ce merita, o tara in care cetatenii sai sunt respectati, libera initiativa promovata si sustinuta, cadrul legislativ stabil si predictibil toate pentru a genera crestere economica.

O Justitie libera este un mecanism de reglare si curatare a societatii. Sentintele luate fara presiuni mediatice sau politice nu pot fi decat benefice fiecarui cetatean in parte. Pedepsele pentru faptele de coruptie, aplicate oricui incalca legea, pe principiul constitutional  „nimeni nu este mai presus de lege”,  trebuie sa descurajeze aceste abateri grave, concomitent cu recuperarea prejudiciilor. Sa nu uitam ca acestia de cele mai multe ori sunt bani ce trebuie sa reintre in circuitul national, putand sa contribuie, daca sunt administrati in continuare corespunzator, la crearea unor conditii civilizate, uneori de stricta necesitate, institutii de invatamant, spitale. Pot sa fie folositi pentru generare de locuri de munca, investitii, tot ceea ce poate aduce progres si bunastare.

Oprind gaurile negre si readucand banii scursi, in acelasi timp cu limitarea si in cele din urma eliminarea pierderilor, vom putea sa mergem inainte, pe o cale dreapta.

Destul ne-am spus ca tara noastra isi merita soarta, dupa ce de nenumarate ori am fost dezamagiti.

Cu siguranta optiunea electoratului nu va fi usoara, avand de ales un presedinte, reprezentant al mai multor categorii de cetateni, al romanilor, clasificarea politica nemaifiind suficienta. Asa ca poate conexiunile adanci ale lui Voiculescu, sunt suficiente pentru a pune semne mari de intrebare asupra partenerilor PSD-ului, nu numai asupra partidului-stat generator de ciuma rosie.  Daca nu sunt suficiente minciunile lui Victor Ponta de pana acum.
Cu totii am auzit de celebrele gogosi „un milion de locuri de muncă și investiții de 10 miliarde de euro”  promise în doar șase luni. Simtim pe pielea noastra ca nivelul de trai a scazut, numarul de oameni ce nu au un loc de munca a crescut, investitiile au fost practic inghetate, impozitele si taxele au crescut iar numarul lor a fost sensibil marit.
PSD pozeaza in aparatorul paturii sarace, dar in realitate nu face decat sa ia masuri pentru ai face cat mai dependeti, avand nevoie de o masa de votanti, intretinuta cu costuri minime, maximizand veniturile din bani publici baronilor sustinatori si finantatori in perioade de campanie. Agricultura in loc sa fie incurajata, este sufocata cu biruri, ei aplicandu-i-se si celebra enormitate „taxa pe stalp”

Guvernarea dezastruasa a lui Victor Ponta si acolitii sai trebuie sa fie mai mult decat suficienta pentru a dovedi fie neputinta sau reaua-credinta. Un presedinte mitoman, plagiator, reprezentant al intereselor baronilor din spatele sau si a lui „tata-socru” este cea mai toxica optiune cu putinta.

Cu totii vrem sa mergem inainte, sa construim, sa reparam, nu sa daramam asa incat alegerea este cat se poate de clara!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up