29 ianuarie – Se convoacă Şedinţa ordinară a Consiliului Local Tecuci

În data de 29 ianuarie 2015, de la orele 16.00, este convocată Şedinţa ordinară a Consiliului Local Tecuci, prin Dispoziţia nr. 45 din 23.01.2015, emisă de Primarul Municipiului Tecuci.

Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local în vederea organizării reţelei şcolare a unităţilor de stat şi particular preuniversitar din Municipiul Tecuci, pentru anul 2015 – 2016.

2. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumiri unor parcuri din Municipiul Tecuci.

3. Proiect de hotărâre privind decontarea de către UAT Tecuci a cheltuielilor efectuate de Societatea Cimitirul Eternitatea SRL Tecuci cu înhumarea următoarelor categorii de persoane: decedaţi cu identitate necunoscută, decedaţi cu identitate cunoscută dar fără aparţinători sau cu venituri reduse, ce nu pot fi înhumaţi de familie, beneficiari ai legilor speciale (veteran de război, persoane cu dizabilităţi, etc.).

4. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor practicate de Soc. Zone Verzi Tec SRL Tecuci.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor practicate de Soc. Ecogroup  Tec  SRL  Tecuci.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor practicate de Soc. Ecoprest  Tec  SRL  Tecuci.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor practicate de Soc. Zooland  Tec  SRL  Tecuci.

8. Proiect de hotărâre privind  transmiterea în folosinţă gratuită a unor capacităţi energetice aparţinând domeniului public al Municipiului Tecuci către SC FDEEE Electrica Distribuţie Muntenia Nord – Sucursala Galaţi.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de sprijinire a Poliţiei Municipiului Tecuci în vederea intensificării patrulării în cartierele mărginaşe, pe anul 2015.

– Informare  Cabinet  Individual de Insolvenţă Postolache Costel în calitate de lichidator al Soc. Pieţe  Zone  Verzi SA Tecuci privind situaţia economic – financiară a societăţii şi propuneri formulate de lichidator în vederea stingerii obligaţiilor datorate de societate acţionarului unic;

– Prezentare raport anual asupra calităţii educaţiei  de către directorul Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci.

A fost suplimentată ordinea de zi prin Dispoziția Primarului nr. 46 din 26 ianuarie 2015, cu urmatoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la Contractul de concesiune nr. 103160/ 07.11.2011 încheiat între Municipiul Tecuci și Societatea Zone Verzi Tec SRL Tecuci.

2. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri din domeniul public al Municipiului Tecuci în domeniul privat al acestuia.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up