2 ANI de mandat la Primăria Tecuci – Cătălin Hurdubae – aceleași obiceiuri, aceeași lipsă de activitate

Primarul Tecuciului Cătălin Hurdubae – aceleași obiceiuri, aceeași lipsă de activitate in 2 ANI de mandat la Primăria Tecuci. Pentru că mai este puțin și mandatul actualului primar al Tecuciului, Cătălin Hurdubae, intră în ultima jumătate, vă întrebăm din nou dacă sunteți mulțimiți de prestație.

Deși în campania electorală declara sus și tare că nu va cheltui banii tecucenilor aiurea, faptele sale îl contrazic total. Pe toată această primă perioadă a mandatului a avut grijă doar să dirijeze banii publici către anumite firme, de casă și doar pe proiecte și studii, fără a rămâne ceva palpabil pentru comunitatea Tecucenilor.
Au fost angajate numeroase serii de membrii sau susținători politici unii mai nepricepuții ca ații, ori răsplătiți cu locuri de muncă mult peste nivelul de pregătire ori inteligență.  Concursurile pentru locurile publice au fost o glumă, uneori repetate pănă reușea să intre cine trebuie, ori modificate condițiile ca să se califice doar cine trebuie.

Între timp, Tecuciul a devenit un oraș mai sărac, mai cenușiu, prăfuit, pentru că o parte importantă din bani s-au dus catre salariații din domeniul public, ori a firmelor private ale Primăriei, mereu în restructurare din cauza managementului din genunchi, iar restul catre abonați.

Totuși, vă rog să apreciați fiecare dintre dumneavoastra activitatea și pentru că întrebările noastre sunt aceleași iar rezultatele în comunitate tot nu se vad, o sa folosim aceleași sondaj de anul trecut. Vă mulțumim!

Se pot selecta Maxim 5 raspunsuri.

S-a scurs ceva timp din mandatul actualului primar al Mun. Tecuci, d-l Cătălin Hurdubae. Sunteți mulțumiți? Se pot selecta Maxim 5 raspunsuri.

View Results

Loading ... Loading ...
Scroll Up