15 Septembrie 2014- Începerea Noului An Școlar la Tecuci

15 Septembrie 2014- Începerea Noului An Școlar la Tecuci

Astăzi 15 septembrie a sunat clopoțelul in toată țara. Cu mic cu mare s-au umplut curțile școlilor  pentru a sărbători începerea unui nou An Școlar, un nou început în viața fiecăruia. Și la Tecuci am avut parte de astfel de festivități.
S-a cântat imnul național și apoi imnul instituției de învățământ.
Au avut loc slujbe de sfințire a lăcașurilor de învățamant și au fost binecuvântați profesori, elevii și părinții.
Au luat cuvantul pe rând directori ai școlilor, profesori, reprezentanți ai Primăriei sau a Consiliului Local. Au fost prezenți și membri în Consiliile de Administrație.
A luat cuvântul și D-l Deputat PDL Mircea Toader (prezent la mai multe școli), acesta dorindu-le elevilor să aibă spor la învățătură, iar la examenele viitoare pe care le vor susține, să se regăsească mereu pe listele celor admiși, fie că vorbim de Bacalaureat sau mai departe, la admiterea în Învățământul Superior.   Să nu uite de locurile natale, iar după ce pregătirea lor se va încheia, să se gândească la Tecuci, la cei ce i-au susținut, la Romania, pentru a-și aduce contribuția în dezvoltarea acestei comunități locale și a țării noastre în general.
Au luat cuvântul reprezentanți din partea Poliției Municipale Tecuci.

Festivitățile s-au Încheiat odată cu adunarea pe clase și stabilirea orarului de curs.

Le dorim tuturor elevilor tecuceni și nu numai, succes la învățătură și rezultate cât mai bune pentru a-i face fericiți pe părinți și mândri pe noi toți ceilalți!

Mai jos sunt fotografii realizate cu aceasta ocazie la doua instituții de învățământ:

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll Up